Ja men då är det dags att snöra på sig dansskorna igen. Denna gång är det Caroline Kingsbury från Los Angeles som släpper en remix på låten Kissing someone else som remixats av Josh Lumsden. Remixen är del av remix-EP:n med det lysande namnet Remixes from Heaven, som då är ett urval remixar på låtarna från artistens debutalbum Heaven’s Just A Flight.

Nordiska Favoriter

Resultatet på just denna remix är i alla fall härligt poppig och med en riktigt skönt driv som lär få igång de bättre dansgolven på nolltid. Om arbetet berättar artisten:

”Heaven’s Just A Remix är det drömska ekot av mitt debutalbum Heaven’s Just A Flight. Jag tog några av mina fans favoritlåtar från albumet och antingen skalade ner dem eller vände helt om instrumenteringen för att skapa en helt ny version. Efter att ha släppt min debut under COVID ville jag vara säker på att jag också inkluderade en dansversion av Kissing someone else (remix av Josh Lumsden) lagom till Pride 2022.”

Med andra ord, är det dags för dans och tillsammans med Caroline Kingsbury och Josh Lumsden.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.