Ja men då är det dags att snöra på sig dansskorna igen. Denna gång är det Caroline Kingsbury från Los Angeles som släpper en remix på låten Kissing someone else som remixats av Josh Lumsden. Remixen är del av remix-EP:n med det lysande namnet Remixes from Heaven, som då är ett urval remixar på låtarna från artistens debutalbum Heaven’s Just A Flight.

POPMUZIK LOVER 2

Resultatet på just denna remix är i alla fall härligt poppig och med en riktigt skönt driv som lär få igång de bättre dansgolven på nolltid. Om arbetet berättar artisten:

”Heaven’s Just A Remix är det drömska ekot av mitt debutalbum Heaven’s Just A Flight. Jag tog några av mina fans favoritlåtar från albumet och antingen skalade ner dem eller vände helt om instrumenteringen för att skapa en helt ny version. Efter att ha släppt min debut under COVID ville jag vara säker på att jag också inkluderade en dansversion av Kissing someone else (remix av Josh Lumsden) lagom till Pride 2022.”

Med andra ord, är det dags för dans och tillsammans med Caroline Kingsbury och Josh Lumsden.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011