Omslag

Detta var ju bara härligt.
Rebecca & Fiona remixar Lili & Susies klassiker Oh mama från 1987 och placerar den mitt på dagens dansgolv samtidigt som de behåller doften av det underbara 80-talet. Tyckte detta blev en riktigt kul version av låten. Som grädde på moset så har Viggo Dyst gjort en trance-remix på låten för det lite tuffare dansgolvet.

Dolby Atmos

Remixen i sig blir lite som en uppföljare på fjolårets lysande samarbete Savannah med de fyra kvinnorna.

Det är bara att klicka igång låten och dansa loss som om det vore… 1987 igen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.