De svenska artisterna Nightlight Kid och Kezano samarbetar för att ge oss ett nytt tillskott till klubbkvällarna i form av singeln The Feeling. En låt som handlar om den där känslan man får när man träffar den där speciella personen som gör allt värt det. Kanske det är just den personen du träffar på dansgolvet nästa gång?

Apple Music

Produktionen är emotionell i versen innan den blommar ut och blir nästan euforisk i refrängen. Med andra ord den där härliga upplyftande känslan som passar perfekt på dansgolvet, eller i din spellista.

Jag kopplade upp mig via zoom mot Gabriel Westerlund, som är personen bakom Nightlight Kid för att han skulle kunna berätta mer om låten och samarbetet. Intervjun ser du här i Popmuzik TV.

Du hör The Feeling här nedan.

Följ Nightlight Kid:

Vad tyckte du?
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Popcast
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.