De svenska artisterna Nightlight Kid och Kezano samarbetar för att ge oss ett nytt tillskott till klubbkvällarna i form av singeln The Feeling. En låt som handlar om den där känslan man får när man träffar den där speciella personen som gör allt värt det. Kanske det är just den personen du träffar på dansgolvet nästa gång?

Popmuzik Podcast

Produktionen är emotionell i versen innan den blommar ut och blir nästan euforisk i refrängen. Med andra ord den där härliga upplyftande känslan som passar perfekt på dansgolvet, eller i din spellista.

Jag kopplade upp mig via zoom mot Gabriel Westerlund, som är personen bakom Nightlight Kid för att han skulle kunna berätta mer om låten och samarbetet. Intervjun ser du här i Popmuzik TV.

Du hör The Feeling här nedan.

Följ Nightlight Kid:

Vad tyckte du?
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011