De svenska artisterna Nightlight Kid och Kezano samarbetar för att ge oss ett nytt tillskott till klubbkvällarna i form av singeln The Feeling. En låt som handlar om den där känslan man får när man träffar den där speciella personen som gör allt värt det. Kanske det är just den personen du träffar på dansgolvet nästa gång?

Följ på Apple Music

Produktionen är emotionell i versen innan den blommar ut och blir nästan euforisk i refrängen. Med andra ord den där härliga upplyftande känslan som passar perfekt på dansgolvet, eller i din spellista.

Jag kopplade upp mig via zoom mot Gabriel Westerlund, som är personen bakom Nightlight Kid för att han skulle kunna berätta mer om låten och samarbetet. Intervjun ser du här i Popmuzik TV.

Du hör The Feeling här nedan.

Följ Nightlight Kid:

Vad tyckte du?
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.