Premiär för videon till Dying Inside You med Emma Elisabeth

Premiär i Being Blogged NYEmma Elisabeth har bott i Malmö, Stockholm och även i Småland innan hon tillslut hamnade i Berlin som hon nu kallar för hem. Där spelar hon in poplåtar som doftar av Stevie Nicks, Debbie Harry och Dolly Parton och för att inte tala om Patti Smith och Marianne Faithfull.
Första singeln ut heter Dying inside you och den har fått en video av artisten själv tillsammans med Stefan Wölfle som har premiär i bloggen idag.
Emma berättar:
”Den har ett leende på läpparna men samtidigt sorgsna ögon. Jag antar det var så jag kände mig när jag skrev låten. Dying Inside You handlar om att inte helt förstå en person och förvirras av dens skönhet. Något som kan förvandlas till en labyrint man inte kan ta sig ur. Lite som spökhuset på ett nöjesfält.”Emma Elisabeth
@Facebook

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend