Med singeln Back in time tar artisten Wizara oss 71 år fram i tiden, till 2094. En tid då vi måste ta oss ut i rymden för att hitta ett nytt hem då jorden inte längde är helt lämpad som hemplanet…

Popmuzik Popcast

På singeln längtar Wizara tillbaka till en bättre och tryggare plats. När han själv var ung på 80-talet. En tid vi kanske var mer naiva, men ändå lyckliga.
Det är också den tidens musik som ekar över singeln Back in time. Det är medryckande med bra driv och även färgad av de klassiska elgitarrerna från 80-talet. Jag tyckte detta var både charmigt nostalgiskt och lekfullt.

Bakom Wizara hittar vi Janne Persson som här valt att göra allt för att skapa sin artist-persona och musik. Han spelar alla instrument, arrar körerna och producerar. Sedan han har även klippt videon, skapat rekvisita, smink, ja allt. Väldigt kreativt och imponerande.
Med Back in time får vi första smakprovet från den musikvärld som är Wizara, så mer musik är att vänta (bland annat hör du lite från en kommande singel under eftertexten till videon), samt att han även kommer skapa böcker, möbeldesign, instrumentrenovering och konst. 

Men nu sätter vi oss i rymdraketen för att helt enkelt ta oss Back in time.

Följ Wizara:

Vad tyckte du?
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music Svensk Pop
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.