Med singeln Back in time tar artisten Wizara oss 71 år fram i tiden, till 2094. En tid då vi måste ta oss ut i rymden för att hitta ett nytt hem då jorden inte längde är helt lämpad som hemplanet…

Popmuzik Lover Patreon

På singeln längtar Wizara tillbaka till en bättre och tryggare plats. När han själv var ung på 80-talet. En tid vi kanske var mer naiva, men ändå lyckliga.
Det är också den tidens musik som ekar över singeln Back in time. Det är medryckande med bra driv och även färgad av de klassiska elgitarrerna från 80-talet. Jag tyckte detta var både charmigt nostalgiskt och lekfullt.

Bakom Wizara hittar vi Janne Persson som här valt att göra allt för att skapa sin artist-persona och musik. Han spelar alla instrument, arrar körerna och producerar. Sedan han har även klippt videon, skapat rekvisita, smink, ja allt. Väldigt kreativt och imponerande.
Med Back in time får vi första smakprovet från den musikvärld som är Wizara, så mer musik är att vänta (bland annat hör du lite från en kommande singel under eftertexten till videon), samt att han även kommer skapa böcker, möbeldesign, instrumentrenovering och konst. 

Men nu sätter vi oss i rymdraketen för att helt enkelt ta oss Back in time.

Följ Wizara:

Vad tyckte du?
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011