Önskelistan: Artister i Melodifestivalen 2018

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Visa vad du tyckte
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Till helgen är det final i Melodifestivalen.
Det ska som alltid bli spännande att se vilken artist och låt som får representera Sverige i Eurovision Song Contest. För min del tycker jag i alla fall att vi fått till en bra final i år. Starka poplåtar och en bra mix av artister som gör att utgången på kvällen känns väldigt oviss.
Det var faktiskt längesedan som det ska bli så här spännande att uppleva finalen, i och med att det inte finns någon helt självklar vinnare, men helt klart en del starka kandidater.

I alla fall.
Jag vill ju gärna gå händelserna i förväg och är lite spänd på vilka artister som borde vara med nästa år.
Av de nya namn som varit med i år skulle jag tro att med rätt låt och rätt uppbackning borde Axel Schylström och Bella & Filippa vara intresserade av en revansch. Axel var så pepp på hela festivalen att jag kan tänka mig att han redan nu sitter och planerar en uppföljare och Bella & Filippa snubblade lite över en förkylning, så de borde få köra igen säger jag. Hur det sedan går nu i finalen på lördag kan jag tänka mig att Benjamin Ingrosso och Anton Hagman står högt på mångas listor att köra ett år till. Speciellt Anton som vuxit till sig såpass under säsongen har nog en stark anledning att vilja vara med igen.

Av namn som inte varit med i festivalen tidigare men som borde, skulle jag lista: Niello, Josefine Myrberg, Erik Rapp, Elin Rigby, Linus Östlund, Liam Cacatian Thomassen, Sam Seg och Adam Portnoff. Även Jakob Karlberg, Jula Adams, Maja Strömstedt och Ida Redig skulle funka för min del. Namn som alla har sina styrkor och som definitivt skulle passa i konceptet Melodifestivalen.

Vilka artister vill du se i Melodifestivalen nästa år?


Patreons får alltid mer.

General Support:
Lyssna på poddavsnitt och se videointervjuer före alla andra.
Se exklusiva foton på artister och konserter.
Stötta utvecklingen av bloggen.

Submission:
Skicka musik direkt till bloggen.
Prioriterar Patreon-släpp på releasedagen.
Möjlighet att planera premiärer i bloggen.
Prioriteras för podd- och zoom-intervjuer.
Stötta utvecklingen av bloggen.

Bli Popmuzik-patreon du med.

Bli Patreon-medlem

Visa vad du tyckte
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.