Lucky Lo är aktuell med sitt nya album The Big Feel.
Inför albumet har vi ju bland annat fått singlarna Through the eyes of a woman, som är Los tankar kring att kvinnor får bestämma över sin kropp. Peak/Walley, om de upp- och nedgångar vi alla kan uppleva i livet och Hey! Let’s go om den bubblande kärleken och nyfikenheten i att utforska allt med en helt ny människa. Låtar som du kunnat uppleva här i bloggen under året.

Skicka in din musik

Med albumet får vi en fin resa genom livets olika känslor. Från glädjen till sorgen. Det lilla till det stora. Det märks bland annat på inledande låten The Big Feel som handlar om just en väns bortgång, som Lo berättar var startskottet för albumet och även bron mellan det nya och hennes första album Supercarry.

Jag satte mig ner med Lo Ersare för att prata om låtarna och arbetet med albumet i Popmuzik TV. Jag tyckte det blev en väldigt fin och varm intervju där Lo verkligen öppnar upp om arbetet med låtarna. Du ser intervjun här nedan.

Lucky Lo

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011