Tobias Floor är en artist från Danmark, som slog igenom i hemlandet under 2022-års upplaga av X-Factor. Efter programmet har Tobias släppt singlarna Madly in love och Glasses. Men hans karriär skulle ha kunnat fått ett abrupt slut. I November fick den 23-årige artisten ett hjärtstopp och hamnade i koma. Som tur var överlevde han händelsen och är nu på bättringsvägen.

DOLBY ATMOS

För att fira detta och livet i stort är det dags för Tobias att släppa singeln Too soon? En låt som handlar om att bli blixtförälskad i någon och satsa allt, samtidigt som han undrar om han kanske låter sina känslor springa för snabbt. Men Tobias vet av egen erfarenhet att livet är skört och bör levas här och nu. Så även kärleken.

Resultatet är en medryckande och bubblande poplåt som inte gör en annat än lycklig. Too soon? bjuder på en skönt luftig produktion och härligt pulserande beats. Precis som jag alltid vill ha det.

Jag kopplade upp mig med Tobias för att prata mer om X-Factor, hjärtstoppet och självklart nya låten, som du kan se här i Popmuzik TV.

Singeln Too soon? kan du lyssna på här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011