Glashus fortsätter att imponera på mig. Den skånska duon inleder 2023 med singeln Vägskäl. En härligt synthig och pulserande poplåt där vi hittar både lekfullhet och vemod.
Personligen blev jag helt såld på lagren av synthslingor och melodier som Mattias målar upp här. Det blir ett perfekt sällskap till Ionas sång. Låten i sig handlar om att våga trotsa sin ångest och gå vidare i livet istället för att stå kvar på samma plats och inte våga ta några beslut.

Dolby Atmos

Jag kopplade upp mig med Mattias och Iona för att låta dem berätta mer om singeln, deras första år ihop som duo samt vad vi kan förvänta oss om framtiden. Det blir ett härligt samtal med många skratt och en söt liten hund.

Du hör singeln Vägskäl med Glashus här nedan.

Följ Glashus på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Svensk Pop
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.