Glashus fortsätter att imponera på mig. Den skånska duon inleder 2023 med singeln Vägskäl. En härligt synthig och pulserande poplåt där vi hittar både lekfullhet och vemod.
Personligen blev jag helt såld på lagren av synthslingor och melodier som Mattias målar upp här. Det blir ett perfekt sällskap till Ionas sång. Låten i sig handlar om att våga trotsa sin ångest och gå vidare i livet istället för att stå kvar på samma plats och inte våga ta några beslut.

Popmuzik Podcast

Jag kopplade upp mig med Mattias och Iona för att låta dem berätta mer om singeln, deras första år ihop som duo samt vad vi kan förvänta oss om framtiden. Det blir ett härligt samtal med många skratt och en söt liten hund.

Du hör singeln Vägskäl med Glashus här nedan.

Följ Glashus på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011