Glashus fortsätter att imponera på mig. Den skånska duon inleder 2023 med singeln Vägskäl. En härligt synthig och pulserande poplåt där vi hittar både lekfullhet och vemod.
Personligen blev jag helt såld på lagren av synthslingor och melodier som Mattias målar upp här. Det blir ett perfekt sällskap till Ionas sång. Låten i sig handlar om att våga trotsa sin ångest och gå vidare i livet istället för att stå kvar på samma plats och inte våga ta några beslut.

Popmuzik Popcast

Jag kopplade upp mig med Mattias och Iona för att låta dem berätta mer om singeln, deras första år ihop som duo samt vad vi kan förvänta oss om framtiden. Det blir ett härligt samtal med många skratt och en söt liten hund.

Du hör singeln Vägskäl med Glashus här nedan.

Följ Glashus på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Popcast
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.