Ibland händer saker som vänder upp och ner på hela ens liv och tillvaro.
När Elin fick beskedet att hon var döende i obotlig cancer började hon och hennes festman Albin att planera för både bröllop och begravning. Jag kan inte ens föreställa mig den känslan. Att planera för den lyckligaste dagen ihop, samtidigt som man planerar för den västa…

Nordiska Favoriter

Inför bröllopet fick Andreas Palm uppdraget att framföra en låt för paret. Det blev För oss två som nu släpps som singel. Men låten valde Andreas att göra en hyllning till deras mod och om kärleken som aldrig kommer att skilja dem åt.
Resultatet är en emotionell och pampig popballad. Med en stark melodi och refräng levererar Andreas en kärlekslåt med stora känslor och filmisk produktion. Jag föll i alla fall pladask när jag hörde För oss två. Men jag är ju väldigt svag för de där larger than life-balladerna, som stegrar för varje vers.

”Det var väldigt ärofyllt och känslosamt att sjunga låten inför brudparet av så många anledningar. Det första Elin sa var att jag måste släppa låten. Det var fint att kunna svara att den redan då var inspelad.”

Andreas Palm

Även om För oss två är Andreas debutsingel är han ingen nykomling på musikscenen. Som tonåring var han medlem i pojkbandet Skyscraper som var aktiva ett par år. Nu senast har vi kunnat se honom i Noice Rockmusikalen, samt att han jobbar på Stage Academy och hjälper andra artister nå sina fulla potential.

Jag satte mig ner med Andreas i Popmuzik TV för att parat mer om För oss två, samt om ett händelserikt år och vad vi kan förvänta oss av framtiden.

Du hör Andreas fina debut som soloartist här i bloggen.

Följ Andreas Palm på sociala medier.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Popcast
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.