Med Kinapanget släpper Johan Hedberg andra singeln från sin kommande EP. (Den första var ju FYHT, som du även kunde höra här i bloggen).

Popmuzik Podcast

Kinapanget fångar känslan av att få till en utekväll en lönefredag som just denna. Att saker bara känns rätt och man samlas för att festa när man ändå är barnfri. Det är ett charmigt nedslag mitt i livet och detaljerna i händelserna som målas upp gav mig ett leende på läpparna.
Med dess softa lunk och lekfulla stil i arrangemanget, skulle Kinapanget ha kunnat varit ett spår på If You’re Feeling Sinister av Belle and Sebastian, om Belle and Sebastian kom från Sverige istället för Skottland, vill säga.

Johan Hedberg

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011