Tanken på att sommaren är slut innan den ens börjat kanske inte är vad vi vill fundera på just nu. Men jag har personligen aldrig längtat såhär mycket till slutet av sommaren när jag hör Molly Sandén sjunga orden. Med soldränkt produktion och magisk top-line fångar Sandén essensen av hur årets varmaste månader låter genom musik. Hennes självklara stämma lyser starkt som solen och det är ett listigt val att speltiden är strax över två minuter vilket gör att man vill spela låten om och om igen.

Skicka in din musik

Tillsammans med en stjärnspäckad musikvideo med Carolina Gynning, Edvin Törnblom och Amie Bramme Sey lär det här bli låten som flyger högst i sommar.

”Jag har fan aldrig hört en somrigare låt och videon fångar verkligen den där känslan av att allt är möjligt men att det ofta döljer sig nåt skevt under den perfekta ytan…”

Molly Sandén

Om du har möjlighet får du gärna stötta Popmuzik som Patreon. Patreons gör det möjligt att driva sidan vidare som den svenska musikblogg som dagligen uppdateras med nya inlägg. Då bloggen inte har några rika finansiärer i ryggen eller ens någon störig reklam, så kommer bloggens enda inkomst från dess Patreons. Tack för att du också vill kunna läsa en svensk musikblogg även i fortsättningen.

Vad tyckte du?
+1
2
+1
1
+1
0
+1
0
+1
1
+1
1
Skicka in din musik
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011