Med hjälp av sina fans har en liten snutt av singel Look who’s laughing now blivit en viral framgång på rekordtid. Benjamin Ingrosso lovade sina lyssnare att släppa låten lite tidigare än planerat om det skapades 2000 videos. Ett löfte är ett löfte och den monumentala support som låten fått resulterar nu i att Benjamin ger oss sin fjärde singel för året.

Nordiska Favoriter

På singeln Look who’s laughing now blandar han ABBA, Queen och Elton John till sin alldeles egna popestetik. Dåtid möter nutid och preciserar hans aktuella sound ännu lite till. Produktionen är en spektakulär uppvisning av snygga liveinstrument mixade till perfektion och en galet läckert hookig refräng, som är oemotståndlig även för den som föraktar genren.

Look who’s laughing now är en hyllning till autenticitet och att leva livet till fullo, trots andras åsikter. Det är en passning till de som tvivlade på oss att vi kan vara oss själva, leva våra bästa liv och ändå komma ut som vinnare. Det är en låt om att omfamna våra brister och visa världen att äkthet alltid segrar”

Benjamin Ingrosso

Benjamin fortsätter gå sin egen väg och vågar skriva om saker han själv upplevt under sin uppväxt som kanske inte är så ”cool” men blir både sexigt och ”cutting edge” när det filtreras genom hans musikaliska färdigheter.

Låten är skriven av artisten själv och ett gäng hitmakare däribland David Stewart.
Om du uppskattar att upptäcka och läsa mer om nya låtar i bloggen, får du gärna stötta bloggen som Popmuzik Liker eller Popmuzik LoverPatreon. Ditt bidrag gör det möjligt att driva bloggen vidare som en nyfiken och bred musikblogg med dagliga inlägg om musik. Tack!

Vad tyckte du?
+1
14
+1
52
+1
0
+1
2
+1
2
+1
3
Favoriter Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Podcast

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011