Den må påminna en del om Glenn Medeiros fantastiska 80-talsballad Nothing’s gonna change my love for you i refrängen, men saken är den att singeln För bra för att vara sant med stjärnskottet Arwin är en rakt igenom lysande poplåt som är som klippt och skuren för sommaren. En härlig upp-över-öronen-kärlekslåt om den där personen som får en att nya sig i armen för att verkligen känna att man lever i allt det lyckliga. Jag har i alla fall varit helt såld på låten sedan den kom och det är en stark uppföljning till Arwins debutsingel More than just a feeling från i fjol. Då skrev jag att det bara är en tidsfråga innan sångaren är med i Melodifestivalen, och det känns som det borde bli verklighet redan i höst när nästa års artister och låtar presenteras. Annars är välden ännu mer skev än den är.

Popmuzik Lover Patreon

För bra för att vara sant är skriven av sångaren tillsammans med Niklas Carson Mattsson som även producerat låten tillsammans med Carl-Philip Ström. Extra plus för det somriga singelomslaget signerad Kitty Rose, som verkligen fångar känslan i låten på ett foto. Du hittar även låten i sommarens mest självklara spellista Popmuzik Summer, som du kan följa på Apple Music.

Men som sagt, ska du ha koll på en ny spännande artist i år, så är det definitivt Arwin.

Om du uppskattar alla musikinlägg och vill stötta bloggen, så kan du bli Popmuzik Liker för 12 kr i månaden eller Popmuzik Lover för 32 kr. Ditt bidrag som Patreon gör det möjligt att driva bloggen vidare som en bred och nyfiken musikblogg som ger dig dagliga inlägg om ny musik. Tack för hjälpen så att fler nya talanger som Arwin har en plattform att synas på även i framtiden.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011