Med sin unika djupa stämma bjuder Lucky Lo med oss på en oemotståndligt charmig popresa i singeln Hey! Let’s Go. Här sjunger artisten om den bubblande kärleken och nyfikenheten i att utforska allt med en helt ny människa. Platsen låten utspelar sig på är utanför en klubb sent på natten när man nervöst tar sig mod och förklarar sina känslor för den man är kär i. 

POPMUZIK SUMMER

Låten handlar om det exakta ögonblicket när du frågar, öppet och ärligt, om du kan stanna över natten, samtidigt som du mumlar: ’Hej, jag gillar dig faktiskt, vill du ge oss en chans?’

Lucky Lo

Funkig cowbell, brass-partier och lekfull refräng skapar en alldeles underbar lyssning där underhållningsvärdet hålls på en hög nivå. Det är nästan på den nivån att jag vill ta på mig dansskorna och stämma upp i den glädje Lucky sprider!

Låten är tagen från kommande albumet The Big Feel som släpps den 27 oktober där Lucky Lo tar en bergsvandring genom livets toppar och dalar – från det djupaste mörkret till det varmaste ljuset.

Lucky Lo

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK SUMMER
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011