Fredagsdisco!
Det är precis det som Jessie Ware och Róisín Murphy bjuder oss på när de släpper singeln Freak me now. Låten i sig fanns med på Jessie Wares senaste album That! Feels! Good!, fast då utan Murphy. Nu tar de tillsammans låten till en helt ny nivå och sätter eld på dansgolven världen över med denna discorökare.

Favoriter Apple Music

Om samarbetet berättar Ware:

”Det är en stor ära att ha discodrottningen Róisín Murphy på Freak me now. Jag skickade ett meddelande till henne i hopp om att hon kan vara intresserad av att medverka i låten och innan jag visste ordet av var hon i studion. Hon är graciös, hon är generös, hon är banbrytande, hon är Róisín Murphy och hon är med i Freak me now!”

Jessie Ware

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.