Vi tar oss än en gång till popnationen Kanada.
Där hittar vi Sam Casey som här är aktuell med singeln Good fight. En härligt medryckande poplåt med upplyftande känsla och framförallt ögonblicklig melodi som garanterat kommer få dig att falla för denna popkaramell.

Favoriter Apple Music

Låten i sig handlar om psykisk ohälsa och artistens dagliga fight med den. Hon utvecklar:

Good fight framkallar en kontrast av känslor. Låten skildrar den dagliga kampen av osäkerhet i ens liv och speglar min (ibland svåra) resa genom musikbranschen. Låten illustrerar också en del av mig som inte låter dessa anfall av psykisk ohälsa får mig att spåra ur. Så länge låten och videon får folk att känna något, då är jag glad. Vad de känner kommer att vara beroende av deras egna livserfarenheter. Jag är sugen på att höra hur den här låten träffar olika lyssnare!”

Som vanligt är det bra med låtar som kombinerar ett viktigt budskap med läcker medryckande melodi och det är just det som Casey gör här. Lyssna själv:

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011