Vi tar oss än en gång till popnationen Kanada.
Där hittar vi Sam Casey som här är aktuell med singeln Good fight. En härligt medryckande poplåt med upplyftande känsla och framförallt ögonblicklig melodi som garanterat kommer få dig att falla för denna popkaramell.

Apple Music

Låten i sig handlar om psykisk ohälsa och artistens dagliga fight med den. Hon utvecklar:

Good fight framkallar en kontrast av känslor. Låten skildrar den dagliga kampen av osäkerhet i ens liv och speglar min (ibland svåra) resa genom musikbranschen. Låten illustrerar också en del av mig som inte låter dessa anfall av psykisk ohälsa får mig att spåra ur. Så länge låten och videon får folk att känna något, då är jag glad. Vad de känner kommer att vara beroende av deras egna livserfarenheter. Jag är sugen på att höra hur den här låten träffar olika lyssnare!”

Som vanligt är det bra med låtar som kombinerar ett viktigt budskap med läcker medryckande melodi och det är just det som Casey gör här. Lyssna själv:

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music Svensk Pop
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.