NOAH är den 19-åriga transartisten som efter debutsingeln What the other boys do rönt framgångar i England. Nu släpper sångaren sin debut-EP där vi bland annat får titelspåret Monster. En introspektiv poplåt som ämnar ta tag i musikskaparens inre demoner.

Skicka in din musik

”Monster är ett projekt som kom till under en mycket viktigt tid i mitt liv. Låtarna betyder otroligt mycket för mig, eftersom de är en påminnelse om hur långt jag har kommit och de ger mig hopp om hur mycket längre jag har kvar att gå. Skrivprocessen för varje låt var så rolig, och ofta väldigt terapeutisk. Jag kan inte uttrycka hur stolt jag är över att den här EP:n”

NOAH

Suggestiva syntar och en mystisk känsla välkomnar oss in i en musikalisk värld som bär på sårbarhet och ärlighet. NOAHs alternativa pop gömmer flertalet skikt och skildrar en tonårings tankar kring identitet och självkänsla. Något du definitivt kommer att upptäcka på låten och EP:n.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011