NOAH är den 19-åriga transartisten som efter debutsingeln What the other boys do rönt framgångar i England. Nu släpper sångaren sin debut-EP där vi bland annat får titelspåret Monster. En introspektiv poplåt som ämnar ta tag i musikskaparens inre demoner.

Favoriter Apple Music

”Monster är ett projekt som kom till under en mycket viktigt tid i mitt liv. Låtarna betyder otroligt mycket för mig, eftersom de är en påminnelse om hur långt jag har kommit och de ger mig hopp om hur mycket längre jag har kvar att gå. Skrivprocessen för varje låt var så rolig, och ofta väldigt terapeutisk. Jag kan inte uttrycka hur stolt jag är över att den här EP:n”

NOAH

Suggestiva syntar och en mystisk känsla välkomnar oss in i en musikalisk värld som bär på sårbarhet och ärlighet. NOAHs alternativa pop gömmer flertalet skikt och skildrar en tonårings tankar kring identitet och självkänsla. Något du definitivt kommer att upptäcka på låten och EP:n.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.