NOAH är den 19-åriga transartisten som efter debutsingeln What the other boys do rönt framgångar i England. Nu släpper sångaren sin debut-EP där vi bland annat får titelspåret Monster. En introspektiv poplåt som ämnar ta tag i musikskaparens inre demoner.

Apple Music Svensk Pop

”Monster är ett projekt som kom till under en mycket viktigt tid i mitt liv. Låtarna betyder otroligt mycket för mig, eftersom de är en påminnelse om hur långt jag har kommit och de ger mig hopp om hur mycket längre jag har kvar att gå. Skrivprocessen för varje låt var så rolig, och ofta väldigt terapeutisk. Jag kan inte uttrycka hur stolt jag är över att den här EP:n”

NOAH

Suggestiva syntar och en mystisk känsla välkomnar oss in i en musikalisk värld som bär på sårbarhet och ärlighet. NOAHs alternativa pop gömmer flertalet skikt och skildrar en tonårings tankar kring identitet och självkänsla. Något du definitivt kommer att upptäcka på låten och EP:n.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

KMR Studios
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.