Synthpoptrion Obsession of Time är aktuella med sin andra singel för 2023. Med Fission följer de upp Sorrow från i våras, och den nya singeln bjuder in oss till ett spännande och medryckande elektroniskt ljudlandskap. Det är ett arrangemang som pumpar sig fram i med sina taktfast trummor, men som också ger oss en skönt melodisk och lite lekfull känsla i syntharna.
På singeln sjunger bandet om osynliga energier mellan människor

Svensk Pop Apple Music

Om låten Fission berättar trion:

”Det är en elektrifierande sång som skildrar berättelsen om de osynliga energierna som pulserar mellan oss. Djupt inom våra varelser döljer sig en kraft inuti våra hjärtan, ungefär som nukleoner som söker atomer för att delas upp till kärnenergi. Denna kraft kan inte antändas i ensamhetens ödslighet. Du behöver någon som håller dig nära för att tända dess strålande glans och vägleda dig tillbaka. I det livliga kaoset i ett trångt utrymme kan det vara en överväldigande energi – som uppmanar dig att söka och omfamna ett tomt utrymme.”

Musikvideon till Fission är regisserad av Daniel Brandt. Du ser resultatet här nedan.

Obsession of Time

Vad tyckte du?
+1
2
+1
4
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011