Det är mitt album! Det är en sak KellyMarie gör klart när hon släpper plattan It Is My Album.
Söta popmelodier varvas med indiepop för att skapa en drömmande ljudbild som kompletterar sångarens sköna stämma. 

DOLBY ATMOS

Inspirationen bakom plattan då? Jo, serien The Office. Kelly är nämligen ett så stort fan att hon tillägnar hela fullängdaren showen. Som artistens mest omsedda serie knäckte hon idén till projektet under lockdown. 

”Det sägs ofta – skriv om det du vet och älskar. Så under lockdownen gjorde jag just detta. Att njuta av min favoritserie på det här nya sättet var livgivande och jag är extatisk över att äntligen dela det.” 

KellyMarie

Albumet ser musikskaparen som en present till de människorna som arbetar bakom serien och har skänkt henne gränslös glädje genom åren. Mitt favoritspår är Timing Right. Vilket blir ditt? 

Har du sett The Office borde du plocka referenserna omedelbart. Personligen tycker jag temaplattor är de bästa, så den här faller i god jord. Kraftigt influerad av skicklig singer-songwriters som Ingrid Michaelson, The Beatles, Fleetwood Mac och The Beach Boys. Har sångerskan skapat ett helt unikt sound som vi nu får njuta av på hela 11 spår. Hugg in omedelbart, ni lär inte ångra er. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Covered PSB
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011