Härligt lekfull och pulserande pop är vad vi får av artisten Kel Adore som här släpper den lysande singeln Still a child.

Nordiska Favoriter

En låt som uppmanar en att omfamnar ens barnasinne. Allt med en upplyftande och positiv känsla. Det är som man vill dansa och leva ut livet på nytt när man hör låten. För oberoende av hur gamla vi är, är man bara så gammal som man gör sig och det finns fortfarande mycket att vara nyfiken inför och lära sig. Vilket jag tycker är en bra inställning till livet.

”Jag tror att musik har ett speciellt sätt att koppla ihop och påminna oss om det som är viktigast, speciellt när den är brutalt ärlig.”

Kel Adore

Still a child är Kel Adores tredje singel och följer upp debuten Fool for the pain som kom i fjol, samt Happy again som släpptes tidigare i år.
Den nya singlen är skriven av sångerskan tillsammans med Brett Pemberton, som även producerat låten. Du hör det härliga resultatet här i bloggen.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Popcast
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.