Härligt lekfull och pulserande pop är vad vi får av artisten Kel Adore som här släpper den lysande singeln Still a child.

Favoriter Apple Music

En låt som uppmanar en att omfamnar ens barnasinne. Allt med en upplyftande och positiv känsla. Det är som man vill dansa och leva ut livet på nytt när man hör låten. För oberoende av hur gamla vi är, är man bara så gammal som man gör sig och det finns fortfarande mycket att vara nyfiken inför och lära sig. Vilket jag tycker är en bra inställning till livet.

”Jag tror att musik har ett speciellt sätt att koppla ihop och påminna oss om det som är viktigast, speciellt när den är brutalt ärlig.”

Kel Adore

Still a child är Kel Adores tredje singel och följer upp debuten Fool for the pain som kom i fjol, samt Happy again som släpptes tidigare i år.
Den nya singlen är skriven av sångerskan tillsammans med Brett Pemberton, som även producerat låten. Du hör det härliga resultatet här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011