Härligt lekfull och pulserande pop är vad vi får av artisten Kel Adore som här släpper den lysande singeln Still a child.

Svensk Pop

En låt som uppmanar en att omfamnar ens barnasinne. Allt med en upplyftande och positiv känsla. Det är som man vill dansa och leva ut livet på nytt när man hör låten. För oberoende av hur gamla vi är, är man bara så gammal som man gör sig och det finns fortfarande mycket att vara nyfiken inför och lära sig. Vilket jag tycker är en bra inställning till livet.

”Jag tror att musik har ett speciellt sätt att koppla ihop och påminna oss om det som är viktigast, speciellt när den är brutalt ärlig.”

Kel Adore

Still a child är Kel Adores tredje singel och följer upp debuten Fool for the pain som kom i fjol, samt Happy again som släpptes tidigare i år.
Den nya singlen är skriven av sångerskan tillsammans med Brett Pemberton, som även producerat låten. Du hör det härliga resultatet här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Dolby Atmos
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.