Elyse Jewel är den 17-årig singer-songwritern från Dallas, Texas som debuterade 2020. Själv beskriver hon sitt sound som optimistisk pop med en 90-tals grunge-inspiration som kan jämförs med Olivia Rodrigo

Popmuzik Podcast

På nya låten Friends tar artisten ut svängarna lite och till skillnad från tidigare ”lätta” produktioner ger hon oss djup synthbas och ett starkt R&B-beat. Sviken i ett förhållande är detta den perfekta låten för att behandla sorg, ilska och ånger. 

”Jag hade varit vän med den här killen ett tag och vi flirtade alltid. Mellan att umgås varje vecka och ständigt smsa trodde jag att han gillade mig. Men sedan fick han en flickvän och allt förändrades. Jag var krossad och det var en kamp att gå vidare från det förhållandet.”

Elyse Jewel

Den aktuella låten är plockad från artistens debut-EP Dear Diary som förväntas släppas i september.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

POPMUZIK SUMMER

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011