Det har blivit dags för den sista låten för nu från Sandro Cavazza. Efter att ha berört berört människor världen över på artistsamarbeten med bland annat Avicii, Kygo och Lost Frequencies är han en av Sveriges mest framstående röster. Men nu läggs alltså artistkarriären på hyllan och avskedskonserten sker den 13 april på Cirkus i Stockholm. Det är inte utan att man är lite emotionell faktiskt. Vissa av de låtar Sandro medverkat på är låtar som präglat mycket av mina egna ungdomsår. Men lyckligtvis är musik oberoende av tid och bevaras alltid som vackra minnen.

POPMUZIK LOVER 2

The Days är en låt om att släppa taget om något. För mig innebär det att släppa taget om att vara artist, men för andra kan det appliceras på vad som helst i livet. Det är en hyllning till att följa sin egen väg. Den här låten var inte alltid avsedd att vara min avskedslåt, men efter att ha tillbringat lite tid med den, så insåg jag att det var den här låten som kunde hjälpa mig att säga adjö till allt jag har varit med om på denna galna resa. Det känns som den rätta låten att avsluta det här kapitlet som artist och påbörja ett nytt, vad det än må bli” 

Sandro Cavazza

Vi känner igen soundet och kan även till viss del hänföra det till Sandros vän Aviciis fantastiska musik. Organiskt driven pop med inslag av folk som bjuder på en hejdundrande refräng. Det här är helt klart att avsluta på topp. Tack för musiken! 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011