Plocka lite av det gamla och blanda med det nya och vi får en nostalgiskt modern kombination från det bästa av två världar. Till ylande elgitarrer, snygga elektroniska syntar och 80-tals doftande trummor ger Heartracer en imponerande singel i nya Txt me back.

Favoriter Apple Music

Genermässigt rör vi oss mellan alternativ pop, rock och synt. Helt klart något som passar mig perfekt i smaken. Bakom gruppen finner vi bröderna Chris och Chip Cosby som genom singelsläppet laddar upp inför det kommande fullängdsalbumet The Feel. Med tanke på den skimrande ljudbild som presenteras på den aktuella låten är det helt klart en platta att se fram emot.

Tillhörande live-inspirerade video ser ni här!

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011