Singer-songwriter Ram Dass fick uppleva det västa en förälder kan tänka sig när hans nyfödde son avled på grund av ett sällsynt genetisk omständighet. För att kunna behandla den förlusten och sorgen vände sig Ram Dass till musiken och skrev den vackra och hjärtskärande låten Niagara.

Dolby Atmos

Det var vid just Niagarafallen som hans fru fick komplikationer med sin graviditet och fick bli platsen för hans sorg. Där vattnets färd mot havet fick symbolisera hur sorgen fick färdas bort.
Allt väldigt vackert arrangerat med gitarr och stråkar tillsammans med sångarens mjuka röst. Lägg även märke till den tunga utandning sångaren gör i början av låten. Lite som att verkligen hålla sig samman inför att han ska berätta sin livs värsta historia.

”Den här låten är en vädjan om hjälp, en förklaring till Universum/Gud, eller vad man nu vill kalla det att det som hände var för mycket att bära.”

Ram Dass

Du hör det vackra resultatet här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.