Insvept i integritet och inre styrka ger Amerikanska Dawson Fuss oss den punk-pop inspirerade singeln Upper hand. Här presenterar artisten en skimrande organisk produktion med ösiga trummor, elgitarrer och ylande kraftfull sång. Låten tar en optimistisk utgångspunkt och talar om vikten av att hålla sig ovanför små meningslösa meningsskiljaktigheter och gnabb.

Popmuzik Lover

”Jag tycker att både att lyssna på och skriva musik förändrar hur jag känner, nästan slumpmässigt,” reflekterar han. Att skriva Upper hand var min möjlighet att återta ett förhållande som fick mig att känna mig ganska hemsk. Med dynamisk gitarr, trummor och sång är singeln en självsäker berättelse om att vara den större personen inför andras drama. Texter som ”I don’t need any provoked validation” förmedlar en känsla av bestämdhet och får publiken att sjunga och dansa med.”

Dawson Fuss

Singeln fortsätter stärka Dawson som en riktigt lovande popstjärna och lär med all säkerhet få honom att nå nya höjder i sin karriär.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Följ på Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Följ på Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.