Med en medryckande och rytmisk produktion levererar den kanadensiska artisten Madisyn Gifford sin senaste singel 21. En låt som handlar om artistens mest inflytelserikaste år under hennes uppväxt – året hon var 21.

Favoriter Apple Music

Resultatet är lekfullt och med en härligt driv bjuder artisten oss på en riktigt pophit vill jag lova.
Om själva låten berättar artisten för bloggen:

”21 har varit mitt lyckotal så länge jag kan minnas och på grund av det har jag hela mitt liv alltid ställt riktigt höga förväntningar på hur mitt 21:a år skulle bli. Jag skrev den här låten med Jared Manierka vid en tidpunkt när jag kände mig riktigt frustrerad eftersom jag inte hade haft ett år ens i närheten av de 21 som jag alltid hade föreställt mig på grund av covid och några andra livsförhållanden som jag hade att göra med. Det här var en av de magiska låtarna som efter att jag hade skrivit den kunde jag se de problem jag hade tydligare och som tur var var andra halvan av mitt 21:a år inget annat än magisk. Jag är så stolt över den här låten och jag tror att det kommer att bli så roligt att uppträda och skrika med till i bilen. Jag hoppas att folk gillar att dansa runt i köket till det lika mycket som jag gör!”

Så gör dig redo för denna resa tillsammans med Madisyn här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.