Man ska aldrig underskatta förmågan hos Petter! För en dryg månad sedan startade artisten sitt TikTok konto och bara några dagar senare låg han 2:a i Sverige på Spotifys top 50. Med vilken låt då? Jo, den 11 år gammal remix gjord av producenten KyaalLängesen med Veronica Maggio. Ingen kan riktigt förklara den enorma kraft som finns på Tik Tok. Den enda vi vet är att det är användarna själva som bestämmer vad som funkar och vad som inte funkar.

POPMUZIK LOVER 2

Idag är det dock dags för en ny låt som han gör tillsammans med Peg Parnevik och Pontus Kalms succé-duo GAMMAL. På Hundratusen får vi poetiska texter vilande på en matta av moderna poptoner. 

Låten är också producerad av Pontus Kalm och omslaget till singeln är en tavla Petter själv målat. År 2022 lovar mycket mer musik från artisten och Hundratusen markerar första släppet från ett kommande album som släpps i höst.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

POPMUZIK LOVER 2

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011