Anabl är den 19-åriga låtskrivaren baserad i Orange County som genom sin musik skapar en egen bladning av pop och rock. På singeln Homecoming Queen kapslar artisten in de melodramatiska och motstridiga känslor som kommer med High School och Homecoming. Låten markerar tredje singeln och förtydligade artistens starka låtskrivande. 

Nordiska Favoriter

Homecoming Queen är låten som startade allt. Det är inte den första låten jag någonsin skrev, och det är den första jag skrev som betydde något. Den var lyriskt helt komplett och jag visste vad jag försökte säga. Det första skolevenemanget jag gick på på en amerikansk highschool kallades en ”Homecoming”-dans. Jag hade ingen aning om vad det var (det har jag fortfarande inte riktigt). Vad jag vet är att alla i din klass röstade på en drottning och en kung för att krönas vid motsvarande fotbollsmatch. Det var VÄLDIGT svårt för mig att förstå konceptet. Och där föddes Homecoming Queen. Den är lite inspirerat av Mean Girls och sati men handlar främst om att klara av förväntningarna på att vara tonåring” Anabl

Anabl

Ursprungligen från Australien var flytten till Kalifornien en stor förändring, hon dök omedelbart ner i en värld av alt/pop/rock. Efter en tid av att ha presenterat sig för diverse producenter och låtskrivare började dörrar öppnas inom LA:s låtskrivarscene. Inspirationen hämtas från artister utanför den genomsnittliga tonåringens värld. Bland annat Orla Gartland, Laundry Day och The Backstreet Lovers. När hon inte skriver musik tycker hon om att pyssla med sina vänner och hoppas att en dag ha ett eget nätverk av skräddarsydda mini-förbrukningsbutiker som väntar på henne i varje stad hon besöker.

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.