Anabl är den 19-åriga låtskrivaren baserad i Orange County som genom sin musik skapar en egen bladning av pop och rock. På singeln Homecoming Queen kapslar artisten in de melodramatiska och motstridiga känslor som kommer med High School och Homecoming. Låten markerar tredje singeln och förtydligade artistens starka låtskrivande. 

Popmuzik Popcast

Homecoming Queen är låten som startade allt. Det är inte den första låten jag någonsin skrev, och det är den första jag skrev som betydde något. Den var lyriskt helt komplett och jag visste vad jag försökte säga. Det första skolevenemanget jag gick på på en amerikansk highschool kallades en ”Homecoming”-dans. Jag hade ingen aning om vad det var (det har jag fortfarande inte riktigt). Vad jag vet är att alla i din klass röstade på en drottning och en kung för att krönas vid motsvarande fotbollsmatch. Det var VÄLDIGT svårt för mig att förstå konceptet. Och där föddes Homecoming Queen. Den är lite inspirerat av Mean Girls och sati men handlar främst om att klara av förväntningarna på att vara tonåring” Anabl

Anabl

Ursprungligen från Australien var flytten till Kalifornien en stor förändring, hon dök omedelbart ner i en värld av alt/pop/rock. Efter en tid av att ha presenterat sig för diverse producenter och låtskrivare började dörrar öppnas inom LA:s låtskrivarscene. Inspirationen hämtas från artister utanför den genomsnittliga tonåringens värld. Bland annat Orla Gartland, Laundry Day och The Backstreet Lovers. När hon inte skriver musik tycker hon om att pyssla med sina vänner och hoppas att en dag ha ett eget nätverk av skräddarsydda mini-förbrukningsbutiker som väntar på henne i varje stad hon besöker.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Popmuzik in Dolby Atmos
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.