Till ett energifyllt indierock-arrangemang släpper Elin Jones nu singeln Universum igen. Det är med en skön puls i trummorna och driv i gitarren när Elin sjunger om att helt enkelt sluta lita på universum och inse att stjärnorna inte alltid står i rätt linje i ens liv. Att saker tyvärr inte alltid blir som man tänker sig.

Följ på Apple Music

Elin utvecklar:

”Det fanns en tid då jag skulle ha sagt att man bara ska “lita på universum” och att det som är menat att hända kommer att hända, men låten handlar om att släppa den tron och att acceptera att saker skiter sig ibland. Om man kan hantera det med lekfullhet blir det enklare.”

Jag gillade detta. Det var en skön mix mellan pop och rock som tillsammans med en stark melodi gav oss riktigt bra pop. Det kändes som en perfekt festivallåt och med det också en bra sommarpoplåt nu när vi går in i sensommaren.

Med singeln Universum igen följer Elin upp Ingen annan och Innan tiden rinner ut som hon släppt under året.

Elin Jones

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.