Ben Baker och Michael Stenslands passion för att producera och skriva musik utvecklades snabbt efter att de träffades i sjätte klass. Passionen blev starkare och djupare när de senare gick över till gymnasiet och 2015 bildade de ett band med fyra nära vänner. Det bandet uppträdde på evenemang och festivaler runt om i hemstaten Wisconsin, drog en stark lokal fan-skara och fick utmärkelser för sitt unika sound. Efter att ha tagit examen från gymnasiet skapade de tillsammans den elektroniska duon The Astronomers. Genom att blanda popelement med distinkta melodier är duon redo att sprida sitt sound till världen.

Nordiska Favoriter

Nya singeln Hotel Rooms är historien om en musiker som lever ut sin dröm om att turnera över hela världen. Singeln kontrasterar att leva ut den drömmen, men också att sakna sin partner. Att vara på turné innebär ibland att vara borta från sin älskade i flera månader och den här låten berättar den bitterljuva historien om det scenariot. 

Singeln är sorglig men samtidigt glad. Mest av allt säger den dock hur viktigt det är att känna kärlek. Produktionen är elektroniskt driven med starka hooks och snygga melodier. Det elektroniska matchas perfekt med elgitarrer och simpla snaps. Helt klart en lysande stark poplåt. 

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.