Ben Baker och Michael Stenslands passion för att producera och skriva musik utvecklades snabbt efter att de träffades i sjätte klass. Passionen blev starkare och djupare när de senare gick över till gymnasiet och 2015 bildade de ett band med fyra nära vänner. Det bandet uppträdde på evenemang och festivaler runt om i hemstaten Wisconsin, drog en stark lokal fan-skara och fick utmärkelser för sitt unika sound. Efter att ha tagit examen från gymnasiet skapade de tillsammans den elektroniska duon The Astronomers. Genom att blanda popelement med distinkta melodier är duon redo att sprida sitt sound till världen.

Svensk Pop

Nya singeln Hotel Rooms är historien om en musiker som lever ut sin dröm om att turnera över hela världen. Singeln kontrasterar att leva ut den drömmen, men också att sakna sin partner. Att vara på turné innebär ibland att vara borta från sin älskade i flera månader och den här låten berättar den bitterljuva historien om det scenariot. 

Singeln är sorglig men samtidigt glad. Mest av allt säger den dock hur viktigt det är att känna kärlek. Produktionen är elektroniskt driven med starka hooks och snygga melodier. Det elektroniska matchas perfekt med elgitarrer och simpla snaps. Helt klart en lysande stark poplåt. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Dolby Atmos
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.