Bakom artistnamnet Horseshoes hittar vi den Washington DC-baserade singer-songwritern Austin Greaves. Han släppte sitt debutalbum Desert 2022 och följde sedan upp med singeln Come with me samma år. Nu är han aktuell med Hide and seek, som du kan lyssna på här nedan.

Dolby Atmos

Här bjuder Horseshoes oss på skönt medryckande och lekfull folk-pop som handlar om att hålla fast vid det förflutna. I det har fallet rädslan att bli övergiven, vilket får symboliseras genom leken kurragömma.

Om singeln berättar artisten:

”Den här låten uppmuntrar lyssnare att inse det dissonanta samspelet mellan att ha roligt och att vara rädd, inte olikt att spela en omgång kurragömma.”

Horseshoes

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Dolby Atmos
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.