Efter att duon Monarchy gått i graven inledde Andrew Armstrong sitt soloprojekt Daddy Squad.
Ra, den andra delen av bandet, lanserade sitt nya musikprojekt Jet Vesper i slutet av förra året med singeln Clockwise.
Nu är det dags för singel nummer två, Rythm in your pocket. Här bjuds vi på en lekfull, disco-funkig och läckert dansant elektropoplåt som garanterar kommer tillfredsställa fans av Monarchy och alla som älskar att dansa sig igenom dagen.
Det är som ett givet soundtrack för den snygga mingelbaren och som bjuder oss på både sköna beats, innovativ produktion och läckra sound.

Apple Music

Att Jet Vesper blivit utsedd bland 100 artister att hålla ögonen och öronen på under 2022 känns som ett givet val.

Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Apple Music Svensk Pop
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Popcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.