Härligt pulserande synthwave bjuder Lamborghini Midnight oss på när de bjuder in Kid Macdonald för att leverera singeln Higher. Med en sin mörka underton och sköna driv av 80-tals-synthpop och italodisco blir det ett perfekt soundtarck till natten och dansgolvet, I och med att de lagt till lite elgitarr också blir det härligt tidstypiskt, med en doft av glamrock.

Popmuzik Lover Patreon

Om du vill sätta dig i Lamborghini Midnight och Kid Macdonalds tidsmaskin för att återuppleva 80-talet kommer du definitivt inte att bli besviken. Välkommen till det pumpande dansgolvet som kommer att ta dig Higher.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK SUMMER
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011