Åh, läcker elektropop kommer här till dina öron direkt från Los Angeles. Det är duon Yar som är aktuella med singeln Phonetics.

DOLBY ATMOS

Enligt duon är det deras poppigaste låt till dagens datum, vilket kanske var anledningen till varför jag föll för denna så hårt. Läcker synthig produktion med pulserande basgång och drömliknande sång skapade för mig ett spännande resultat. Jag tror många av er som följer bloggen kommer uppskatta detta också. Så klicka igång och lyssna.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK SUMMER
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011