Grimes släppte sin nya singel Shinigami eyes i veckan. En låt artisten teasat för ett halvår sedan och som är första kapitlet i artistens kommande album Book 1. Ett album som först föregås med EP:n Fairies Cum First.

Nordiska Favoriter

Låten är skriven av artisten tillsammans med Illangelo och var först tänkt att vara del i Grimes space opera, men den föll ut från det sammanhanget och blev som sagt en ny singel för oss.

Musikvideon till Shinigami eyes är regisserad av Alex Lee och Kyle Wightman i BRTHR och sätter oss verkligen mitt i Grimes spektakulära universum där gränsen mellan elektronisk saga och verklighet suddas ut.

Du kan även se en kort intervju med Grimes i Zane Lowes show på Apple Music.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Popcast
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.