Grimes släppte sin nya singel Shinigami eyes i veckan. En låt artisten teasat för ett halvår sedan och som är första kapitlet i artistens kommande album Book 1. Ett album som först föregås med EP:n Fairies Cum First.

Svensk Pop

Låten är skriven av artisten tillsammans med Illangelo och var först tänkt att vara del i Grimes space opera, men den föll ut från det sammanhanget och blev som sagt en ny singel för oss.

Musikvideon till Shinigami eyes är regisserad av Alex Lee och Kyle Wightman i BRTHR och sätter oss verkligen mitt i Grimes spektakulära universum där gränsen mellan elektronisk saga och verklighet suddas ut.

Du kan även se en kort intervju med Grimes i Zane Lowes show på Apple Music.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Dolby Atmos
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.