Andra singeln från den Toronto-baserade sångerskan och låtskrivaren Ally Cribb heter Bigger och fungerar som artistens rustning. Blott sexton år gammal är låten hennes första originalsläpp och markerar således låtskrivardebut. Producerad av hennes far som fostrat hennes kreativa uttryck sedan barndomen, är Bigger en storartad ballad med spännande hookar. Här gömmer sig djupt personlig texter, men även universell visdom som många kan relatera till.

Favoriter Apple Music

”Bigger handlar om att bryta igenom de hinder som övertygar oss att acceptera mindre än vad vi är. Jag har kommit att förstå misslyckande som en källa till styrka istället för något jag borde vara rädd för. Jag skrev låten med tanke på de många saker jag vill åstadkomma i mitt liv, och känslan jag får när jag blundar och ser mig själv stå på en stor scen och stirra ut i ett hav av ansikten. Det är min dröm. Och hur utmanande det än kan vara att komma dit, är den här låten min egen påminnelse om att uthållighet och hängivenhet är starkare än rädslan för att misslyckas.”

Ally Cribb

Bigger tillhör Allys kommande EP Unbroken som bär på berättelser om uppväxt och hennes resa mot att bli en stor popartist. Ni hör singeln här i bloggen! 

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.