Andra singeln från den Toronto-baserade sångerskan och låtskrivaren Ally Cribb heter Bigger och fungerar som artistens rustning. Blott sexton år gammal är låten hennes första originalsläpp och markerar således låtskrivardebut. Producerad av hennes far som fostrat hennes kreativa uttryck sedan barndomen, är Bigger en storartad ballad med spännande hookar. Här gömmer sig djupt personlig texter, men även universell visdom som många kan relatera till.

”Bigger handlar om att bryta igenom de hinder som övertygar oss att acceptera mindre än vad vi är. Jag har kommit att förstå misslyckande som en källa till styrka istället för något jag borde vara rädd för. Jag skrev låten med tanke på de många saker jag vill åstadkomma i mitt liv, och känslan jag får när jag blundar och ser mig själv stå på en stor scen och stirra ut i ett hav av ansikten. Det är min dröm. Och hur utmanande det än kan vara att komma dit, är den här låten min egen påminnelse om att uthållighet och hängivenhet är starkare än rädslan för att misslyckas.”

Ally Cribb

Bigger tillhör Allys kommande EP Unbroken som bär på berättelser om uppväxt och hennes resa mot att bli en stor popartist. Ni hör singeln här i bloggen! 

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.