Andra singeln från den Toronto-baserade sångerskan och låtskrivaren Ally Cribb heter Bigger och fungerar som artistens rustning. Blott sexton år gammal är låten hennes första originalsläpp och markerar således låtskrivardebut. Producerad av hennes far som fostrat hennes kreativa uttryck sedan barndomen, är Bigger en storartad ballad med spännande hookar. Här gömmer sig djupt personlig texter, men även universell visdom som många kan relatera till.

Följ på Apple Music

”Bigger handlar om att bryta igenom de hinder som övertygar oss att acceptera mindre än vad vi är. Jag har kommit att förstå misslyckande som en källa till styrka istället för något jag borde vara rädd för. Jag skrev låten med tanke på de många saker jag vill åstadkomma i mitt liv, och känslan jag får när jag blundar och ser mig själv stå på en stor scen och stirra ut i ett hav av ansikten. Det är min dröm. Och hur utmanande det än kan vara att komma dit, är den här låten min egen påminnelse om att uthållighet och hängivenhet är starkare än rädslan för att misslyckas.”

Ally Cribb

Bigger tillhör Allys kommande EP Unbroken som bär på berättelser om uppväxt och hennes resa mot att bli en stor popartist. Ni hör singeln här i bloggen! 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011