Weibenfalk är artistnamnet som Thomas Weibenfalk använder sig av när han släpper musik. Under de 20 år som han varit musiker har det blivit 12 album allt som allt. Lägg sedan till en knippe singlar och EP på det, så är det helt klart en imponerande mängd.

Favoriter Apple Music

Nu är Weibenfalk aktuell med indiepopsingeln Aska & Sten. Här blandas synthar och reverb för att måla upp en stark melodi till vilken Thomas sjunger nutida reflektioner som blandas med en kärlekshistoria som började för många år sedan. Det är fängslande berättat och arrangemanget tillsammans med melodierna lyfter verkligen låten. Spontant känns det som fans av bland annat Winnerbäck och Kent kommer gilla detta. Jag gjorde det i alla fall.

Med Aska & Sten släpper Weibenfalk första smakprovet från sitt kommande album, som då följer upp Flygförbud och enögda piloter från 2017.

Vad tyckte du?
+1
1
+1
6
+1
0
+1
0
+1
0
+1
2
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011