Weibenfalk är artistnamnet som Thomas Weibenfalk använder sig av när han släpper musik. Under de 20 år som han varit musiker har det blivit 12 album allt som allt. Lägg sedan till en knippe singlar och EP på det, så är det helt klart en imponerande mängd.

Popmuzik in Dolby Atmos

Nu är Weibenfalk aktuell med indiepopsingeln Aska & Sten. Här blandas synthar och reverb för att måla upp en stark melodi till vilken Thomas sjunger nutida reflektioner som blandas med en kärlekshistoria som började för många år sedan. Det är fängslande berättat och arrangemanget tillsammans med melodierna lyfter verkligen låten. Spontant känns det som fans av bland annat Winnerbäck och Kent kommer gilla detta. Jag gjorde det i alla fall.

Med Aska & Sten släpper Weibenfalk första smakprovet från sitt kommande album, som då följer upp Flygförbud och enögda piloter från 2017.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
5
+1
0
+1
0
+1
0
+1
2
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.