Weibenfalk är artistnamnet som Thomas Weibenfalk använder sig av när han släpper musik. Under de 20 år som han varit musiker har det blivit 12 album allt som allt. Lägg sedan till en knippe singlar och EP på det, så är det helt klart en imponerande mängd.

Popmuzik Podcast

Nu är Weibenfalk aktuell med indiepopsingeln Aska & Sten. Här blandas synthar och reverb för att måla upp en stark melodi till vilken Thomas sjunger nutida reflektioner som blandas med en kärlekshistoria som började för många år sedan. Det är fängslande berättat och arrangemanget tillsammans med melodierna lyfter verkligen låten. Spontant känns det som fans av bland annat Winnerbäck och Kent kommer gilla detta. Jag gjorde det i alla fall.

Med Aska & Sten släpper Weibenfalk första smakprovet från sitt kommande album, som då följer upp Flygförbud och enögda piloter från 2017.

Vad tyckte du?
+1
1
+1
6
+1
0
+1
0
+1
0
+1
2
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.