Anna Martinson är en svensk singer-songwriter vars låtar rymmer både det lätta och svåra, men alltid det hoppfulla och med en tydlig andlig underton.

Nordiska Favoriter

Nu är Anna aktuell med en singel som anspelar på just det hoppfulla, På När regnet öser ner ger sångerskan en blandning av just pop och jazz och här sjunger hon om när vi ibland hamnar på botten, men att det ändå blir bättre. Lite som att efter regn kommer alltid solsken, och det är ju en tröst i ansträngande situationer.
Arrangemanget är lättsamt och medryckande. Här bygger Martinson upp låten med ett snyggt pianosmelodi som löper igenom hela låten.

När regnet öser ner känns som en behövlig kram när livet inte alltid känns så lätt och du får kramen bara igenom att klicka igång låten här nedan.

Vad tyckte du?
+1
2
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.