Anna Martinson är en svensk singer-songwriter vars låtar rymmer både det lätta och svåra, men alltid det hoppfulla och med en tydlig andlig underton.

Favoriter Apple Music

Nu är Anna aktuell med en singel som anspelar på just det hoppfulla, På När regnet öser ner ger sångerskan en blandning av just pop och jazz och här sjunger hon om när vi ibland hamnar på botten, men att det ändå blir bättre. Lite som att efter regn kommer alltid solsken, och det är ju en tröst i ansträngande situationer.
Arrangemanget är lättsamt och medryckande. Här bygger Martinson upp låten med ett snyggt pianosmelodi som löper igenom hela låten.

När regnet öser ner känns som en behövlig kram när livet inte alltid känns så lätt och du får kramen bara igenom att klicka igång låten här nedan.

Vad tyckte du?
+1
2
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011