Till karibiska rytmer och ett beat i baktakt samarbetar Uganda-artisten Yami J med producenten UFFIE ICE för att ge oss den medryckande Mi Friend. De båda musikerna kom över varandras profiler på Instagram och resten är historia. Det nya släppet kanske är ett av flera? Vem vet, jag tycker i alla fall att ljudbilden är upplyftande med ett budskap som är viktigt. Här talar nämligen Yami om vikten att veta vem ens riktiga vänner är i en värld av rökridåer och falska löften.

Favoriter Apple Music

Beatet andas afro och dancehall där sångarens röst matchar ljudlandskapet perfekt. Helheten blir dynamisk och det är snudd på omöjligt att inte vilja röra på höfterna.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik in Dolby Atmos
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.