Till karibiska rytmer och ett beat i baktakt samarbetar Uganda-artisten Yami J med producenten UFFIE ICE för att ge oss den medryckande Mi Friend. De båda musikerna kom över varandras profiler på Instagram och resten är historia. Det nya släppet kanske är ett av flera? Vem vet, jag tycker i alla fall att ljudbilden är upplyftande med ett budskap som är viktigt. Här talar nämligen Yami om vikten att veta vem ens riktiga vänner är i en värld av rökridåer och falska löften.

Nordiska Favoriter

Beatet andas afro och dancehall där sångarens röst matchar ljudlandskapet perfekt. Helheten blir dynamisk och det är snudd på omöjligt att inte vilja röra på höfterna.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Lover
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.