Till karibiska rytmer och ett beat i baktakt samarbetar Uganda-artisten Yami J med producenten UFFIE ICE för att ge oss den medryckande Mi Friend. De båda musikerna kom över varandras profiler på Instagram och resten är historia. Det nya släppet kanske är ett av flera? Vem vet, jag tycker i alla fall att ljudbilden är upplyftande med ett budskap som är viktigt. Här talar nämligen Yami om vikten att veta vem ens riktiga vänner är i en värld av rökridåer och falska löften.

POPMUZIK LOVER 2

Beatet andas afro och dancehall där sångarens röst matchar ljudlandskapet perfekt. Helheten blir dynamisk och det är snudd på omöjligt att inte vilja röra på höfterna.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011