Det första jag lade märke till när jag hörde Blood of a Woman var den läckra produktionen. Likt en R&B-poplåt hämtad från det tidiga 90-talet med funkiga gitarrer och blås blandas med samplingar som orchestral hits och glaskross som var standard och skapade popmagi i så många låtar. För visst känns det som en låt Michael Jackson hade kunnat släppt i just den eran?

Nordiska Favoriter

I alla fall. Bakom Blood of a Woman hittar vi producenten Viktor Nilsson som här samarbetat med den kanadensiska sångaren Bobby John som även varit med och skrivit tillsammans med producenten och Henric Pierroff.
Låten handlar om påföljderna och det nya perspektivet efter ett breakup, då man kanske inser i efterhand hur det skulle sluta. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music Svensk Pop
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.