Tim Qualls är en singer-songwriter från Houston, Texas.
Med åren har han bland annat släppt EP:n Say You Love Me 2016 och Beautiful Kind of World 2019 och han har regelbundet släppt singlar genom åren. Nyligen släppte denna imponerande sångare sitt nya album Feel, där han ger oss tio souliga låtar som andas pop, samt lyfts fram av sångarens mjuka, men ändå uttrycksfulla röst. Låtarnas tema tar upp ämnet att mogna. Om det så är som person, i en relation eller familj, men också musikmässigt har Tim mognat och hittat ett uttryck som verkligen imponerar på mig.

Popmuzik Lover

Jag kopplade upp mig med Tim över Zoom för att låta honom berätta sin historia. Om kallet att skapa musik och arbetet med nya låtarna på albumet, men också om att skriva för och producera andra artister.

Det blir ett väldigt öppenhjärtligt samtal som jag hoppas du ska tycka är lika inspirerande att lyssna till som det var att spela in.

Du hör albumet Feel här nedan.

Tim Qualls

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Svensk Pop
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.