I singeln American Warrior ger James Bene oss en elektropophymn i stil med Adam Lambert. Genom att använda accentuerade hårt programmerade 80-talsinsbeat talar låten om att resa sig mot motgångar. American Warrior säger artisten själv kan ses som ens inre lejon som behövs för att stå upp, resa sig och aldrig ge upp!

Popmuzik Podcast

”Drömmar flyr genom sprickorna och sipprar ner i marken, men jag kommer inte att överlämna mitt hjärta till detta spökägande”

Artisten skriver och framför sin musik själv men har här även fått hjälp av producenten Killian Cruiser och stämmor av John Ho.

Som ode till världen i stort inspirerar den här singeln andra att resa sig som en fenix ur aska och ta tillbaka det som rättmätigt är deras. Produktionen är matchande kraftfull och kompletterar känslan perfekt.

James Bene är en amerikansk singer-songwriter som bor i Los Angeles och som har skrivit, spelat och komponerat musik sedan han var barn. Han fick en BFA i musik från The Catholic University i Washington D.C och turnerade senare som artist i musikaler, pjäser och andra teaterplattformar. Musik har varit och kommer alltid att vara James sanna kärlek. Som låtskrivare uttrycker han sig genom stark melodi, berättande och genom att alltid marschera till sin egen takt.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011