I singeln American Warrior ger James Bene oss en elektropophymn i stil med Adam Lambert. Genom att använda accentuerade hårt programmerade 80-talsinsbeat talar låten om att resa sig mot motgångar. American Warrior säger artisten själv kan ses som ens inre lejon som behövs för att stå upp, resa sig och aldrig ge upp!

”Drömmar flyr genom sprickorna och sipprar ner i marken, men jag kommer inte att överlämna mitt hjärta till detta spökägande”

Artisten skriver och framför sin musik själv men har här även fått hjälp av producenten Killian Cruiser och stämmor av John Ho.

Som ode till världen i stort inspirerar den här singeln andra att resa sig som en fenix ur aska och ta tillbaka det som rättmätigt är deras. Produktionen är matchande kraftfull och kompletterar känslan perfekt.

James Bene är en amerikansk singer-songwriter som bor i Los Angeles och som har skrivit, spelat och komponerat musik sedan han var barn. Han fick en BFA i musik från The Catholic University i Washington D.C och turnerade senare som artist i musikaler, pjäser och andra teaterplattformar. Musik har varit och kommer alltid att vara James sanna kärlek. Som låtskrivare uttrycker han sig genom stark melodi, berättande och genom att alltid marschera till sin egen takt.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.