I singeln American Warrior ger James Bene oss en elektropophymn i stil med Adam Lambert. Genom att använda accentuerade hårt programmerade 80-talsinsbeat talar låten om att resa sig mot motgångar. American Warrior säger artisten själv kan ses som ens inre lejon som behövs för att stå upp, resa sig och aldrig ge upp!

Gareth Nugent – Even mountains fall

”Drömmar flyr genom sprickorna och sipprar ner i marken, men jag kommer inte att överlämna mitt hjärta till detta spökägande”

Artisten skriver och framför sin musik själv men har här även fått hjälp av producenten Killian Cruiser och stämmor av John Ho.

Som ode till världen i stort inspirerar den här singeln andra att resa sig som en fenix ur aska och ta tillbaka det som rättmätigt är deras. Produktionen är matchande kraftfull och kompletterar känslan perfekt.

James Bene är en amerikansk singer-songwriter som bor i Los Angeles och som har skrivit, spelat och komponerat musik sedan han var barn. Han fick en BFA i musik från The Catholic University i Washington D.C och turnerade senare som artist i musikaler, pjäser och andra teaterplattformar. Musik har varit och kommer alltid att vara James sanna kärlek. Som låtskrivare uttrycker han sig genom stark melodi, berättande och genom att alltid marschera till sin egen takt.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Svensk Pop
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.