Det norska stjärnskottet Eline Roa sätter oss i rätt julstämning när hon här släpper sin tolkning av Give love on Christmas day. Originalet spelades in 1970 av The Jackson 5 på albumet Jackson 5 Christmas Album, och har sedan dess tolkas av olika akter genom åren. Bland annat av SWV och The Temptations för att nämna några.

Dolby Atmos

Nu är det som sagt Eline Roas tur att ge oss sin tolkning på låten. Här blir det en mer upptempo version av låten och jag tycker definitivt att Eline blåser nytt liv i denna klassiker.
Om singeln berättar Roa för bloggen:

”Det var viktigt för mig att hitta en jullåt som inte var ”urvattnad” och med ett innehåll som folk känner igen och som betyder något. Give love on Christmas day handlar om att ta ta hand om varandra och få tid för varandra att le, delaktighet och kärlek, alltid en viktig ingrediens, speciellt nu i juletid.
Jag ser verkligen fram emot att dela låten med er då budskapet i texten är viktigt att få fram i dagens agenda. Inkludering av i stort sett alla med denna låt.”

Du hittar Give love on Christmas day tillsammans med gamla och nya julklassiker i spellistan A Popmuzik Christmas, som du kan följa på Apple Music.

Eline Roa

Vad tyckte du?
+1
0
+1
4
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Dolby Atmos
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.