Erik Ahlblom och hans Himlen Bror är tillbaka i bloggen. Nya singeln heter Fuck you, World och är en skönt luftig poplåt med den där drömmiga känslan i produktionen som jag så ofta går igång på. Den är läckert uppbyggd av synthar och trummaskiner och doftar retro cirka 1990 skulle jag säga samtidigt som Himlen Bror ger oss en nihilistisk syn på tillvaron.

Följ på Apple Music

Fuck you, World är ännu ett samarbete med Lava Lap, som Hilmen Bror tidigare arbetade med på singeln Född att förlora, som du också kunde uppleva här i bloggen.

Himlen Bror

Vad tyckte du?
+1
0
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011