Erik Ahlblom och hans Himlen Bror är tillbaka i bloggen. Nya singeln heter Fuck you, World och är en skönt luftig poplåt med den där drömmiga känslan i produktionen som jag så ofta går igång på. Den är läckert uppbyggd av synthar och trummaskiner och doftar retro cirka 1990 skulle jag säga samtidigt som Himlen Bror ger oss en nihilistisk syn på tillvaron.

Popmuzik Podcast

Fuck you, World är ännu ett samarbete med Lava Lap, som Hilmen Bror tidigare arbetade med på singeln Född att förlora, som du också kunde uppleva här i bloggen.

Himlen Bror

Vad tyckte du?
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.