Singer-songwritern Sheri Miller hedrar på nya låten Joyful Love det mod som krävs för att tala sin sanning och möta känslor direkt. Låten kommer finnas med på Millers nya EP Waking Up To This Miracle Life som släpps nu på fredag den 19 november.

”Den här låten var en ren fröjd att spela in, och det är en speciell låt för mig. Det finns en extremt befrielse i refrängen att sjunga ”Jag kommer inte att gömma mig” och jag var nervös för att jag inte skulle kunna slå an vid känslan när låten spelades in. Men jag bestämde mig för att tro på mig själv, att jag kunde göra det, och jag övade. Jag blev orädd. Se och häpna, när det var dags att spela in sången lyckades jag! Jag lärde mig från detta kraftfulla ögonblick, vilken dröm du än har så är vad som helst möjligt…om du tror!”

Sheri Miller

Singeln bär på ett stark budskap om självkärlek och egenmakt som drivs av råa känslor och explosiv energi. Artisten röst skiftar från spröd och liten till stor och övertygande. Lägg ihop dessa två kontraster och vi får ett rikt, filmiskt ljudlandskap som omfamnar skönheten och magin i att leva.

”Prestation är glädje. Skapandet är glädje. Och jag har alltid trott att mitt syfte här på jorden är att ta emot och uttrycka den glädjen genom musik.”

Sheri Miller
Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.