Singer-songwritern Sheri Miller hedrar på nya låten Joyful Love det mod som krävs för att tala sin sanning och möta känslor direkt. Låten kommer finnas med på Millers nya EP Waking Up To This Miracle Life som släpps nu på fredag den 19 november.

Skicka in din musik

”Den här låten var en ren fröjd att spela in, och det är en speciell låt för mig. Det finns en extremt befrielse i refrängen att sjunga ”Jag kommer inte att gömma mig” och jag var nervös för att jag inte skulle kunna slå an vid känslan när låten spelades in. Men jag bestämde mig för att tro på mig själv, att jag kunde göra det, och jag övade. Jag blev orädd. Se och häpna, när det var dags att spela in sången lyckades jag! Jag lärde mig från detta kraftfulla ögonblick, vilken dröm du än har så är vad som helst möjligt…om du tror!”

Sheri Miller

Singeln bär på ett stark budskap om självkärlek och egenmakt som drivs av råa känslor och explosiv energi. Artisten röst skiftar från spröd och liten till stor och övertygande. Lägg ihop dessa två kontraster och vi får ett rikt, filmiskt ljudlandskap som omfamnar skönheten och magin i att leva.

”Prestation är glädje. Skapandet är glädje. Och jag har alltid trott att mitt syfte här på jorden är att ta emot och uttrycka den glädjen genom musik.”

Sheri Miller
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011