Singer-songwritern Sheri Miller hedrar på nya låten Joyful Love det mod som krävs för att tala sin sanning och möta känslor direkt. Låten kommer finnas med på Millers nya EP Waking Up To This Miracle Life som släpps nu på fredag den 19 november.

Nordiska Favoriter

”Den här låten var en ren fröjd att spela in, och det är en speciell låt för mig. Det finns en extremt befrielse i refrängen att sjunga ”Jag kommer inte att gömma mig” och jag var nervös för att jag inte skulle kunna slå an vid känslan när låten spelades in. Men jag bestämde mig för att tro på mig själv, att jag kunde göra det, och jag övade. Jag blev orädd. Se och häpna, när det var dags att spela in sången lyckades jag! Jag lärde mig från detta kraftfulla ögonblick, vilken dröm du än har så är vad som helst möjligt…om du tror!”

Sheri Miller

Singeln bär på ett stark budskap om självkärlek och egenmakt som drivs av råa känslor och explosiv energi. Artisten röst skiftar från spröd och liten till stor och övertygande. Lägg ihop dessa två kontraster och vi får ett rikt, filmiskt ljudlandskap som omfamnar skönheten och magin i att leva.

”Prestation är glädje. Skapandet är glädje. Och jag har alltid trott att mitt syfte här på jorden är att ta emot och uttrycka den glädjen genom musik.”

Sheri Miller
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.