Om jag dog skulle du gå på min begravning? En fråga Dolores Forever troligtvis aldrig kommer få svar på. Men varför inte väva in den i en magisk indiepoplåt. Den lysande duon är tillbaka med fartfyllda hiten Funeral. Tagen från bandets kommande EP är singeln en euforisk, synthdriven indiepop hit, dränkt i hookar och vackra stämmor.

POPMUZIK LOVER 2

Funeral handlar om giftig vänskap och självbesatthet. Man undrar om ens vänner bryr sig om en och om du ska bry dig om att de bryr sig.”

Dolores Forever

Producerad av King Ed som bland annat jobbat med Years & Years tar produktionen med oss på ett fartfyllt äventyr med akustiska gitarrer och galopperande tempo. Men mest lysande är den otroligt starka refrängen.

Dolores Forever bildades av nära vännerna och låtskrivarna Hannah Wilson och Julia Fabrin. De båda träffades på en fest i London och fann varandra i kärleken till Stevie Nicks och Spice Girls. Efter att redan ha rönt framgångar på Glastonbury och Reading &Leeds festivalen är duon redo att ta världen med storm.

Tillhörande svartvita video där kvinnorna kör runt sjungandes i skogen ser ni här!

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011