Om jag dog skulle du gå på min begravning? En fråga Dolores Forever troligtvis aldrig kommer få svar på. Men varför inte väva in den i en magisk indiepoplåt. Den lysande duon är tillbaka med fartfyllda hiten Funeral. Tagen från bandets kommande EP är singeln en euforisk, synthdriven indiepop hit, dränkt i hookar och vackra stämmor.

Covered PSB

Funeral handlar om giftig vänskap och självbesatthet. Man undrar om ens vänner bryr sig om en och om du ska bry dig om att de bryr sig.”

Dolores Forever

Producerad av King Ed som bland annat jobbat med Years & Years tar produktionen med oss på ett fartfyllt äventyr med akustiska gitarrer och galopperande tempo. Men mest lysande är den otroligt starka refrängen.

Dolores Forever bildades av nära vännerna och låtskrivarna Hannah Wilson och Julia Fabrin. De båda träffades på en fest i London och fann varandra i kärleken till Stevie Nicks och Spice Girls. Efter att redan ha rönt framgångar på Glastonbury och Reading &Leeds festivalen är duon redo att ta världen med storm.

Tillhörande svartvita video där kvinnorna kör runt sjungandes i skogen ser ni här!

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Lover Patreon
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011