Den tyske artisten, låtskrivaren och producenten Mot & Krid samarbetar med den amerikanska sångerskan Sean Wiggins på senaste singeln Yesterday I cried.

Följ på Apple Music

Här bjuds vi på en mogen poplåt med medryckande produktion medan Wiggins sjunger om hopp efter all galenskap som händer i världen just nu. En ömsint kram som viskar att allt kommer att bli bra tillslut.

Låten byggs upp med gitarrer, körer och piano, där sångerskans starka röst ramar in hela produktionen. Det blir just den där upplyftande och förstärkande känslan man kan behöva i en låt i dessa tider.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Lover
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.