Den tyske artisten, låtskrivaren och producenten Mot & Krid samarbetar med den amerikanska sångerskan Sean Wiggins på senaste singeln Yesterday I cried.

Skicka in din musik

Här bjuds vi på en mogen poplåt med medryckande produktion medan Wiggins sjunger om hopp efter all galenskap som händer i världen just nu. En ömsint kram som viskar att allt kommer att bli bra tillslut.

Låten byggs upp med gitarrer, körer och piano, där sångerskans starka röst ramar in hela produktionen. Det blir just den där upplyftande och förstärkande känslan man kan behöva i en låt i dessa tider.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011