Från första stund fångar Comfort Addict mitt intresse med klinkande piano och storartade pukor. Den där gyllene igenkänningsfaktorn som Max Martin så många gånger pratat om finns där. Och när killarna säger att de inspirerats av Imagine Dragons och Coldplay faller bitarna på plats. Sno av de stora, men gör det subtilt och på ett unikt sätt så skapas en hit. Sagt och gjort Fredrik Norlindh, Per Andrén och Richard Borg skapar en magisk lysning i deras indiepophit Do I really really? Med omedelbar hook och sköna ackordvändningar bjuder den här låten på allt från pianoriff till ösiga gitarrer och vackra stråkar. 

Nordiska Favoriter

Singeln markerar den tredje från duons kommande album Really Really! (23 september) som är stöpt i klassisk vinylform med en A och B sida á 20 minuter var.  

Men åter till den aktuella låten. Här sjunger sångaren Fredrik Norlindh om vad han är beredd att göra för att bli sedd. Däribland att provocera eller för den delen förlöjligas av andra. Det knasiga temat förstärks av den lekfulla produktionen och tillsammans blir de två delarna som hand i handske. 

Do I really really? är producerad av Comfort Addict själva, mixad av Oskar Sandlund och mastrad av Grammy-nominerade Björn Engelmann.

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.