Från första stund fångar Comfort Addict mitt intresse med klinkande piano och storartade pukor. Den där gyllene igenkänningsfaktorn som Max Martin så många gånger pratat om finns där. Och när killarna säger att de inspirerats av Imagine Dragons och Coldplay faller bitarna på plats. Sno av de stora, men gör det subtilt och på ett unikt sätt så skapas en hit. Sagt och gjort Fredrik Norlindh, Per Andrén och Richard Borg skapar en magisk lysning i deras indiepophit Do I really really? Med omedelbar hook och sköna ackordvändningar bjuder den här låten på allt från pianoriff till ösiga gitarrer och vackra stråkar. 

Popmuzik Lover

Singeln markerar den tredje från duons kommande album Really Really! (23 september) som är stöpt i klassisk vinylform med en A och B sida á 20 minuter var.  

Men åter till den aktuella låten. Här sjunger sångaren Fredrik Norlindh om vad han är beredd att göra för att bli sedd. Däribland att provocera eller för den delen förlöjligas av andra. Det knasiga temat förstärks av den lekfulla produktionen och tillsammans blir de två delarna som hand i handske. 

Do I really really? är producerad av Comfort Addict själva, mixad av Oskar Sandlund och mastrad av Grammy-nominerade Björn Engelmann.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Dolby Atmos
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Följ på Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.