Mörkt, mytiskt och melankoliskt med inslag av R&B och en hel del synthar. Helt i min smak! Det är artisten Lerocque som släpper den insiktsfulla No Good. Här sjunger han om ett förhållande där båda vet att de inte är bra för varandra men ingen är redo att släppa taget. 

Tidlösa synthdrivna beats tar dig direkt till 80-talet medan modernt låtskrivande behåller en i nuet. Tillhörande video utspelar sig mestadels i skymningen och nattens mörker. Vi får lösryckta scener ur ett förhållande som står i brand. Allt insvept i dova färger och subtilt neonljus. 

Lerocque beskriver sig själv som en sångare utan rädsla för musikaliska genregränser. Född i  Portugal men emigrerade till Schweiz på 90-talet är han en glad, obotlig optimist som alltid behövde märka familjefotona med långfingret. Med hårt arbetande föräldrar och en uppväxt som kantades av utanförskap flydde artisten till Disneys -värld. Det som tilltalade honom mest var den storslagna musiken. Något som sedermera lett till en artistkarriär. Varför namnet Lerocque då? Jo, det är taget från dator-rollspelet MMORPG där han alltid stod som vinnare, och ett vinnande namn ändras aldrig! 

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.